products

Διπλό αυτόματο αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο SS αντιδιαβρωτικό για τη διήθηση αμινών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Σαγκάη
Μάρκα: LIVIC
Πιστοποίηση: ISO9001/SGS
Αριθμό μοντέλου: GFK
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 pc
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Polywood
Χρόνος παράδοσης: 60 ημέρες εργασίας
Δυνατότητα προσφοράς: 100pcs το χρόνο
Λεπτομερής ενημέρωση
ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΣ ΥΓΡΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕΡΩΝ: CS/316L/2205 διπλό SS Βαθμός διήθησης: 15-300 μικρό
ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ ΥΓΡΟ: θαλάσσιο νερό, γλυκό νερό, άλλο ακατέργαστο νερό ΣΕΙΡΑ ΡΥΘΜΟΥ ΡΟΉΣ: 503000m ³ /h
ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΛΠΙΣΚΩΝ & ΕΞΟΔΟΥ: DN80-DN600 ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΙΕΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ: 1.0MPA
Υψηλό φως:

Automatic Water Filter

,

Auto Self Cleaning Filter


Περιγραφή προϊόντων

Διπλό αυτόματο αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο SS για τη UV προστασία

 
 
Περιγραφή

 

Το αποδοτικό αυτόματο αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο σειράς GFK είναι το ιδιαίτερα σχεδιασμένο φίλτρο υψηλής επίδοσης για τη λεπτή διήθηση νερού. Έχει ως σκοπό ιδιαίτερα να αφαιρέσει τα ανασταλμένα στερεά, ίζημα και planktons από το νερό αποτελεσματικά. Το αυτόματο αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο καθαρίζει και αναπαράγει την οθόνη φίλτρων με το αποδοτικότερο και σταθερό ακροφύσιο αναρρόφησης που κυλά πίσω την αρχή. Μπορεί να κρατήσει την αποδοτικές αυτοκαθαριζόμενες απόδοση και την εργασία συνεχώς με ένα ενιαίο φίλτρο. Η οπισθοδρόμηση δεν διακόπτει τη διαδικασία διήθησης νερού. Εφαρμοσμένο με το καινοτόμο σχέδιο LIVIC, το αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο GFK είναι καθολικό για τους διάφορους τύπους νερού συμπεριλαμβανομένου του ακατέργαστου νερού. Μπορεί να τρέξει για ένα μακροπρόθεσμο χωρίς τη δυσλειτουργία και συντήρηση. Το αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο σειράς GFK φθάνει στο διεθνές πρώτης τάξεως επίπεδο στην τυποποιημένη, τρέχοντας απόδοση σχεδίου προϊόντων και την ποιότητα, η οποία καλύπτει την πιό απαιτητική απαίτηση του τέλους - χρήστες.

 

Το νερό ρέει στην οθόνη μέσα από τον κολπίσκο φίλτρων, περνά την οθόνη και ρέει έξω από την έξοδο. Τα μόρια ακαθαρσιών εμποδίζονται από το πλέγμα οθόνης. Μετά από τη συσσώρευση περισσότερων μορίων, η πτώση πίεσης διήθησης αυξάνεται για να προετοιμάσει την αξία (συνήθως 50 KPa). Το σύστημα ελέγχου προκαλεί τις ακολουθίες καθαρισμού. Ανοίξτε την κυλώντας πίσω βαλβίδα Α και τη βοηθητική κυλώντας πίσω αντλία. Η μηχανή εργαλείων οδηγεί τον εναλλάσσοντας ανιχνευτή συγχρόνως. Ο δύο καναλιών κυλώντας πίσω σωλήνας κινεί helically και καθαρίζει την οθόνη μέσα με τα ακροφύσια αναρρόφησης. Επειδή η κυλώντας πίσω βαλβίδα Α ανοίγει, η διαφορική πίεση συμβαίνει στη θέση όπου τα ακροφύσια ομάδας Α έρχονται σε επαφή με την οθόνη. Η διαφορική πίεση = πίεση εξόδου - που κυλά πίσω την πίεση εξόδου Α. Η αντίστροφη ροή διηθημάτων εξωτερικού περνά την οθόνη και εγχέει στο ακροφύσιο αναρρόφησης ομάδας Α μέσα. Οι ακαθαρσίες και τα μόρια στην εσωτερική επιφάνεια κατακλύονται από την αντίστροφη ροή και η ικανότητα διήθησης οθόνης φίλτρων αναπαράγεται. Εξάλλου η περιοχή οθόνης ανιχνεύεται και καθαρισμένος από τα ακροφύσια αναρρόφησης, το ένα που κυλά πίσω τον κύκλο ολοκληρώνεται. Κατά τη διάρκεια της οπισθοδρόμησης, η διήθηση συνεχίζεται και μόνο πολύ χαμηλή διακύμανση του ποσοστού ροής και η πίεση εξόδου συμβαίνει.

 

Αρχίστε το μεγάλο μόριο τη λειτουργία από το χρονικό τρόπο μετά από να τρέξει για μια περίοδο. Συνεχίστε τη βαλβίδα Α κλειστή και ανοίξτε την οπισθοδρόμηση της βαλβίδας Β. Η μηχανή εργαλείων οδηγεί τα ακροφύσια αναρρόφησης ομάδας Β για να κυλήσει πίσω έξω τα μεγάλα μόρια που δεν μπορούν να αφαιρεθούν από τα ακροφύσια αναρρόφησης ομάδας Α, τα οποία θα αποφύγουν τη δυσλειτουργία ως αποτέλεσμα των συσσωρευμένων μεγάλων μορίων για πολύ καιρό.

 
Προαιρετικό Accessaries

Αυτόματη βαλβίδα διεξόδων

Η αυτόματη βαλβίδα διεξόδων απελευθερώνει τον αέρα στη τοπ κατοικία φίλτρων όταν ρέει το wtaer στο φίλτρο. Το Afer το φίλτρο είναι γεμισμένο σύνολο, κλείνει αυτόματα. Κάνει την εργασία φίλτρων κανονικά.

Διπλό αυτόματο αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο SS αντιδιαβρωτικό για τη διήθηση αμινών

Διαφορική συσκευή αποστολής σημάτων πίεσης

Η monocrystal νέας γενιάς ευφυής διαφορική συσκευή αποστολής σημάτων πίεσης πυριτίου. Ιδιαίτερα ευαίσθητος και αξιόπιστος. Μακροπρόθεσμη σταθερότητα, 0,1% F.S./Year. Αυτό αποτελέσματα ο πραγματικός - η χρονική διαφορική πίεση, ελέγχει ακριβώς τη θέση και τα trigers διήθησης αυτοκαθαριζόμενος ο έγκαιρος. Μπορεί να λειτουργήσει σταθερά και σοβαρά περισσότερο από 10 έτη.

Διπλό αυτόματο αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο SS αντιδιαβρωτικό για τη διήθηση αμινών

 

Προδιαγραφές:

 
 
Τυποποιημένη πίεση σχεδίου 1.0MPa
Ελάχιστη πίεση εργασίας 0.2MPa, 0.16MPa (με τη βοηθητική κυλώντας πίσω αντλία)
Σειρά ρυθμού ροής 503000m ³ /h
Εφαρμόσιμο υγρό Θαλάσσιο νερό, γλυκό νερό, άλλο ακατέργαστο νερό
Οπισθοδρόμηση του υγρού Φιλτραρισμένο καθαρό νερό
Βαθμός διήθησης. 15~300μm
Αρχή εργασίας Ενιαία συνεχής διήθηση φίλτρων, αυτόματη οπισθοδρόμηση
Θερμοκρασία σχεδίου H0-50℃
Οπισθοδρόμηση του κύκλου Διαφορική πίεση 50KPa και χρόνος
Διαφορικό όργανο πίεσης Ευφυής διαφορική συσκευή αποστολής σημάτων πίεσης
Μέγεθος κολπίσκων και εξόδου DN80-DN600
Κατεύθυνση εγκατάστασης Οριζόντιος ή κάθετος
Πρότυπα κολπίσκων και εξόδου Φλάντζα PN10 φλαντζών CLASS150/DIN Ansi
Στέγαση του υγρού υλικού μερών CS/316L/2205 διπλό SS
Υλικό οθόνης φίλτρων 316L/904L
Εσωτερικό υλικό μερών PTFE/POM/316L
Αντιδιαβρωτικό χάλυβα άνθρακα Λαστιχένιο επίστρωμα Rilsan επένδυσης
Σφράγιση του υλικού NBR
Οπισθοδρόμηση της βαλβίδας Πνευματική βαλβίδα πεταλούδων
Ανεφοδιασμός δυνατότητας 380V/AC, 0.4-0.6MPa καθαρίστε και ξεράνετε το συμπιεσμένο αέρα
Επί παραγγελία σχέδιο Το explosionproof σχέδιο περιλαμβάνει τα όργανα και το σύστημα ελέγχου

 

Εφαρμογές:

 

■ Εφαρμόσιμοι τομείς: συστήματα κατεργασίας ύδατος, ακατέργαστη κατεργασία ύδατος, συστήματα κατεργασίας ύδατος, κυκλοφορώντας συστήματα ψύξης, χάλυβας, πολτός και χαρτί, μεταλλεία, πετροχημικό, λειτουργώντας, δημοτικά εγκαταστάσεις μετάλλων και κ.λπ….

 

■ Εφαρμόσιμο υγρό: το νερό της θάλασσας, υπόγεια νερά, νερό της θάλασσας, νερό λιμνών, νερό δεξαμενών, νερό λιμνών, δροσίζοντας νερό, κατέψυξε το νερό ψεκασμού νερού, υψηλής και χαμηλής πίεσης, νερό εγχύσεων, θερμότητα που ανταλλάσσει το νερό, νερό σφραγίδων, φέρον δροσίζοντας νερό, καλά νερό, κυκλοφορώντας νερό διαδικασίας, που επεξεργάζεται το ψυκτικό μέσο στη μηχανή, προϊόν καθαρισμού, που καθαρίζει το νερό.

 
Διπλό αυτόματο αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο SS αντιδιαβρωτικό για τη διήθηση αμινών

 

 

 

  

Στοιχεία επικοινωνίας
Mr. Sun