• Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd.
    Ο κ. Gustova
    LIVIC είναι ο συνεργάτης και το privide άξιος-εμπιστοσύνης μας εμείς αξιόπιστη υποστήριξη διήθησης.
  • Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd.
    Κα Shurko
    LIVIC μας παρέχει το κατάλληλο φίλτρο για τη διήθηση ζωγραφικής μας.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Lyla Tan
Τηλεφωνικό νούμερο : 86.21.68173577-8024

Φέρον δροσίζοντας νερό φίλτρων υψηλής επίδοσης αυτόματο καθαρό για τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας

Τόπος καταγωγής Σαγκάη
Μάρκα LIVIC
Πιστοποίηση ISO9001/SGS
Αριθμό μοντέλου GFK
Ποσότητα παραγγελίας min 1 pc
Τιμή Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες Polywood
Χρόνος παράδοσης 60 ημέρες εργασίας
Δυνατότητα προσφοράς 100pcs το χρόνο

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΣ ΥΓΡΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕΡΩΝ CS/316L/2205 διπλό SS ΒΑΘΜΟΣ ΔΙΗΘΗΣΗΣ 15-300 μικρό
ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ ΥΓΡΟ θαλάσσιο νερό, υφαλμυρό νερό, γλυκό νερό, άλλο ακατέργαστο νερό ΣΕΙΡΑ ΡΥΘΜΟΥ ΡΟΉΣ 503000m ³ /h
ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΛΠΙΣΚΩΝ & ΕΞΟΔΟΥ DN80-DN600 ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΙΕΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ 1.0MPa
Υψηλό φως

Αυτόματο φίλτρο νερού

,

Φίλτρο νερού διαδικασίας

,

Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Αυτόματο φίλτρο παλίνδρομου κύματος για τη σειρά διήθησης GFK νερού έρματος

 
Περιγραφή

 

Το αυτόματο αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο σειράς GFK είναι το ιδιαίτερα σχεδιασμένο φίλτρο υψηλής επίδοσης από LIVIC για τη διήθηση νερού έρματος στην εκτίμηση χαρακτηριστικού 25 μικρού ή 40 μικρού. Το αυτόματο αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο μπορεί αποτελεσματικά να αφαιρέσει τα ανασταλμένα στερεά, ίζημα και planktons από το νερό. Είναι το κλειδί για να κρατήσει το σύστημα απολύμανσης αποτελεσματικά. Το αυτόματο αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο σειράς GFK καλύπτει την απαιτητική απαίτηση της δοκιμής απόδοσης νομιμοποίησης ΗΜΟ και USCG.

 

Το αυτόματο αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο καθαρίζει και αναπαράγει την οθόνη φίλτρων με το αποδοτικότερο και σταθερό ακροφύσιο αναρρόφησης που κυλά πίσω την αρχή. Μπορεί να κρατήσει την αποδοτικές αυτοκαθαριζόμενες απόδοση και την εργασία συνεχώς με ένα ενιαίο φίλτρο. Η οπισθοδρόμηση δεν διακόπτει τη διαδικασία διήθησης νερού. Εφαρμοσμένο με το καινοτόμο σχέδιο LIVIC, το αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο GFK είναι καθολικό για τους διάφορους τύπους νερού συμπεριλαμβανομένου του ακατέργαστου νερού. Μπορεί να τρέξει για ένα μακροπρόθεσμο χωρίς τη δυσλειτουργία και συντήρηση. Το αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο σειράς GFK φθάνει στο διεθνές πρώτης τάξεως επίπεδο στην τυποποιημένη, τρέχοντας απόδοση σχεδίου προϊόντων και την ποιότητα, η οποία καλύπτει την πιό απαιτητική απαίτηση του τέλους - χρήστες.

 

Το νερό ρέει στην οθόνη μέσα από τον κολπίσκο φίλτρων, περνά την οθόνη και ρέει έξω από την έξοδο. Τα μόρια ακαθαρσιών εμποδίζονται από το πλέγμα οθόνης. Μετά από τη συσσώρευση περισσότερων μορίων, η πτώση πίεσης διήθησης αυξάνεται για να προετοιμάσει την αξία (συνήθως 50 KPa). Το σύστημα ελέγχου προκαλεί τις ακολουθίες καθαρισμού. Ανοίξτε την κυλώντας πίσω βαλβίδα Α και τη βοηθητική κυλώντας πίσω αντλία. Η μηχανή εργαλείων οδηγεί τον εναλλάσσοντας ανιχνευτή συγχρόνως. Ο δύο καναλιών κυλώντας πίσω σωλήνας κινεί helically και καθαρίζει την οθόνη μέσα με τα ακροφύσια αναρρόφησης. Επειδή η κυλώντας πίσω βαλβίδα Α ανοίγει, η διαφορική πίεση συμβαίνει στη θέση όπου τα ακροφύσια ομάδας Α έρχονται σε επαφή με την οθόνη. Η διαφορική πίεση = πίεση εξόδου - που κυλά πίσω την πίεση εξόδου Α. Η αντίστροφη ροή διηθημάτων εξωτερικού περνά την οθόνη και εγχέει στο ακροφύσιο αναρρόφησης ομάδας Α μέσα. Οι ακαθαρσίες και τα μόρια στην εσωτερική επιφάνεια κατακλύονται από την αντίστροφη ροή και η ικανότητα διήθησης οθόνης φίλτρων αναπαράγεται. Εξάλλου η περιοχή οθόνης ανιχνεύεται και καθαρισμένος από τα ακροφύσια αναρρόφησης, το ένα που κυλά πίσω τον κύκλο ολοκληρώνεται. Κατά τη διάρκεια της οπισθοδρόμησης, η διήθηση συνεχίζεται και μόνο πολύ χαμηλή διακύμανση του ποσοστού ροής και η πίεση εξόδου συμβαίνει.

 

Αρχίστε το μεγάλο μόριο τη λειτουργία από το χρονικό τρόπο μετά από να τρέξει για μια περίοδο. Συνεχίστε τη βαλβίδα Α κλειστή και ανοίξτε την οπισθοδρόμηση της βαλβίδας Β. Η μηχανή εργαλείων οδηγεί τα ακροφύσια αναρρόφησης ομάδας Β για να κυλήσει πίσω έξω τα μεγάλα μόρια που δεν μπορούν να αφαιρεθούν από τα ακροφύσια αναρρόφησης ομάδας Α, τα οποία θα αποφύγουν τη δυσλειτουργία ως αποτέλεσμα των συσσωρευμένων μεγάλων μορίων για πολύ καιρό.

 

Φέρον δροσίζοντας νερό φίλτρων υψηλής επίδοσης αυτόματο καθαρό για τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας 0

Οπισθοδρόμηση ανίχνευσης ακροφυσίων αναρρόφησης

 
Το αυτόματο αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο σειράς GFK καθαρίζει και αναπαράγει την οθόνη από την ανίχνευση ακροφυσίων αναρρόφησης που κυλά πίσω την αρχή εργασίας. Μόνο λιγότερο από 0,1% μικρή περιοχή φίλτρων κυλιέται πίσω κατά τη διάρκεια του καθαρισμού. Έτσι η οθόνη μπορεί να ολοκληρωθεί καθαρισμένος από την ακραία αντίστροφη ροή υψηλής ταχύτητας και 100 επιφάνεια μπορεί να είναι αποδοτική και ομοιόμορφα καθαρισμένη. Η τη διακύμανση πίεσης εξόδου είναι πολύ χαμηλή και οι απαλλαγές νερού αποβλήτων πολύ λίγα κατά οπισθοδρόμηση. Μερικά αυτόματα το τον φίλτρα τύπων κεριών έχουν τις σοβαρές νεκρές γωνίες κατά οπισθοδρόμηση, παίρνουν φραγμένα γρήγορα κατά φιλτράρισμα του turbid νερού και αποτυγχάνουν ακόμη και να εργαστούν μερικές φορές.
 
Εσωτερική διαδικασία αντιδιαβρωτικού επιφάνειας

 

Η αυτόματη αυτοκαθαριζόμενη προσφορά δύο φίλτρων σειράς GFK είδη ανθεκτικού σχεδίου θαλάσσιου νερού, λάστιχο ευθυγράμμισε το χάλυβα άνθρακα και Rilsan έντυσε το χάλυβα άνθρακα, ο οποίος μπορεί να καλύψει τη μακροπρόθεσμη απαίτηση διήθησης θαλάσσιου νερού. Οι πελάτες με την υψηλότερη απαίτηση μπορούν να επιλέξουν την κατοικία φίλτρων φιαγμένη από διπλό ανοξείδωτο 2205.

 
 
 

Προδιαγραφές:

 
 
Ελάχιστη πίεση εργασίας 0.2MPa, 0.16MPa (με τη βοηθητική κυλώντας πίσω αντλία)
Οπισθοδρόμηση του υγρού Φιλτραρισμένο καθαρό νερό
Αρχή εργασίας Ενιαία συνεχής διήθηση φίλτρων, αυτόματη οπισθοδρόμηση
Θερμοκρασία σχεδίου 0-50℃
Οπισθοδρόμηση του κύκλου Διαφορική πίεση 50KPa και χρόνος
Διαφορικό όργανο πίεσης Ευφυής διαφορική συσκευή αποστολής σημάτων πίεσης
Κατεύθυνση εγκατάστασης Οριζόντιος ή κάθετος
Πρότυπα κολπίσκων και εξόδου Φλάντζα PN10 φλαντζών CLASS150/DIN Ansi
Στεγάζοντας υγρό υλικό μερών CS/316L/2205 διπλό SS
Υλικό οθόνης φίλτρων 316L/904L
Εσωτερικό υλικό μερών PTFE/POM/316L
Αντιδιαβρωτικό χάλυβα άνθρακα Λαστιχένιο επίστρωμα Rilsan επένδυσης
Σφραγίζοντας υλικό NBR
Οπισθοδρόμηση της βαλβίδας Πνευματική βαλβίδα πεταλούδων
Ανεφοδιασμός δυνατότητας 380V/AC, 0.4-0.6MPa καθαρίστε και ξεράνετε το συμπιεσμένο αέρα
Επί παραγγελία σχέδιο Το explosionproof σχέδιο περιλαμβάνει τα όργανα και το σύστημα ελέγχου

 

Εφαρμογές:

 

Εφαρμόσιμοι τομείς: νερό έρματος, θαλάσσιο νερό, υφαλμυρό νερό, γλυκό νερό, συστήματα κατεργασίας ύδατος, ακατέργαστη κατεργασία ύδατος, συστήματα κατεργασίας ύδατος, κυκλοφορώντας συστήματα ψύξης, χάλυβας, πολτός και χαρτί, μεταλλεία, πετροχημικό, λειτουργώντας, δημοτικά εγκαταστάσεις μετάλλων και κ.λπ….

 

Εφαρμόσιμο υγρό: το νερό της θάλασσας, υπόγεια νερά, νερό της θάλασσας, νερό λιμνών, νερό δεξαμενών, νερό λιμνών, δροσίζοντας νερό, κατέψυξε το νερό ψεκασμού νερού, υψηλής και χαμηλής πίεσης, νερό εγχύσεων, θερμότητα που ανταλλάσσει το νερό, νερό σφραγίδων, φέρον δροσίζοντας νερό, καλά νερό, κυκλοφορώντας νερό διαδικασίας, που επεξεργάζεται το ψυκτικό μέσο στη μηχανή, προϊόν καθαρισμού, που καθαρίζει το νερό.

 
Φέρον δροσίζοντας νερό φίλτρων υψηλής επίδοσης αυτόματο καθαρό για τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας 1

 

 

 

  

Συνιστώμενα προϊόντα