• Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd.
    Ο κ. Gustova
    LIVIC είναι ο συνεργάτης και το privide άξιος-εμπιστοσύνης μας εμείς αξιόπιστη υποστήριξη διήθησης.
  • Shanghai LIVIC Filtration System Co., Ltd.
    Κα Shurko
    LIVIC μας παρέχει το κατάλληλο φίλτρο για τη διήθηση ζωγραφικής μας.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Lyla Tan
Τηλεφωνικό νούμερο : 86.21.68173577-8024

Πετροχημική αυτοκαθαριζόμενη τυποποιημένη DFA φίλτρων υψηλή σειρά αξιοπιστίας

Τόπος καταγωγής Σαγκάη
Μάρκα LIVIC
Πιστοποίηση ISO9001/SGS/CE
Αριθμό μοντέλου DFA
Ποσότητα παραγγελίας min 1 pc
Τιμή Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες Polywood
Χρόνος παράδοσης 60 ημέρες εργασίας
Δυνατότητα προσφοράς 100pcs το χρόνο

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Υλικό κατοικίας 304/316L/CS ΒΑΘΜΟΣ ΔΙΗΘΗΣΗΣ 502000μm
Ιξώδες 1-800000cps Ο ρυθμός ροής χτύπησε 30-6500 μ ³ /h
Πίεση σχεδίου 1.0MPa Θερμοκρασία 200℃
Υψηλό φως

Αυτοκαθαριζόμενος διηθητήρας

,

Φίλτρο δομένος οθόνης

,

Πετροχημικό αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Πρόσθετο μηχανικό αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο, σειρά DFA για το πολυμερές σώμα και διήθηση επιστρωμάτων

 

Περιγραφή

Το πνευματικό ξύνοντας αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο σειράς DFA (ΦΊΛΤΡΟ DFA για συντομία), είναι το νέο ξύνοντας αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο υψηλής επίδοσης που αναπτύσσεται ανεξάρτητα από LIVIC. Αφαιρεί αυτόματα τα μόρια και τις ακαθαρσίες από την εσωτερική επιφάνεια στοιχείων φίλτρων με το μηχανικό ξύσιμο και μπορεί συνεχώς να λειτουργήσει σε απευθείας σύνδεση. DFA σχεδιάζεται για τη διήθηση του υψηλού ιξώδους μέχρι 800,000mPa.s. Οι σειρές βαθμού διήθησης από 50~1500μm. Μπορεί να ξύσει τις ακαθαρσίες από την επιφάνεια στοιχείων φίλτρων ο γρηγορότερα, η οποία το κάνει αποτελεσματικότερα που αφαιρεί τις ακαθαρσίες. Ισχύει για το νερό και το διάφορο ιξώδες υγρό. Το φίλτρο DFA σχεδιάζεται και κατασκευάζεται από τη υψηλή επίδοση ακολουθίας LIVIC, υψηλός - ποιότητα και υψηλά πρότυπα αξιοπιστίας. Είναι ένα παγκόσμιας ποιότητας ποιοτικό φίλτρο.
 

Τα συμβατικά τη φίλτρα παίρνουν φραγμένα συχνά κατά φιλτράρισμα του ιξώδους υγρού και το αφαίρεση των μαλακών ακαθαρσιών. Οι πελάτες πρέπει να επιλέξουν τα μεγαλύτερα φίλτρα ή να καθαρίσουν το φίλτρο με το χέρι και freqeuntly, το οποίο σημαίνει την ακριβή επένδυση, σκληρή δουλειά, πολύτιμη υγρή απώλεια. Το φίλτρο DFA λύνει αυτά τα είδη προβλημάτων από την προηγμένη αυτοκαθαριζόμενη αρχή του. Κρατά πάντα το στοιχείο φίλτρων καθαρό, απαλλάσσει το υγρό αποβλήτων με την υψηλή συγκέντρωση ακαθαρσιών, μειώνει την υγρή απώλεια. Κατά φιλτράρισμα των ιξωδών υγρών όπως το βρώμικα νερό, οι κόλλες, οι ρητίνες, τα πολυμερή σώματα και τα έλαια, τη φίλτρο DFA λειτουργεί αποτελεσματικότερα. Το φίλτρο DFA πραγματοποιείται της δομένος οθόνης, του φίλτρου τσαντών, του φίλτρου καλαθιών και κάποιου είδους οπισθοδρόμησης του φίλτρου από τα τεχνικά πλεονεκτήματα και το χαμηλό τρέχον κόστος του.

 
 
Αρχή εργασίας
 
[Θέση φιλτραρίσματος]
Το υγρό εισάγει το φίλτρο από τον κολπίσκο. Η συμπιεζόμενη δί ελατηρίου μεταλλουργική ξύστρα δίσκος-μορφής εγκαθιστά στενά την εσωτερικές επιφάνεια και τις στάσεις στοιχείων φίλτρων στην κορυφή του στοιχείου φίλτρων. Το υγρό περνά τη μεταλλουργική ξύστρα και ρέει πέρα από το στοιχείο φίλτρων από μέσα στο εξωτερικό. Οι ακαθαρσίες εμποδίζονται στην εσωτερική επιφάνεια στοιχείων. Το υγρό ρέει έξω από την έξοδο. Μετά από να τρέξουν για μια περίοδο, όλο και περισσότερες ακαθαρσίες συσσωρεύουν και οι αυξήσεις πτώσης πίεσης. Καθαρίστε το στοιχείο φίλτρων από την προετοιμασμένη διαφορική πίεση ή τον προετοιμασμένο χρονικό κύκλο.
 
[Θέση καθαρισμού]
Ο κύλινδρος οδηγεί τη μεταλλουργική ξύστρα που κινεί πάνω-κάτω και που καθαρίζει το στοιχείο φίλτρων. Όταν η μεταλλουργική ξύστρα που κινείται κάτω, οι ακαθαρσίες ωθείται κάτω στο κατώτατο σημείο φίλτρων, και τα μόρια βαρύτητας εγκαθιστούν κάτω στην αίθουσα συλλογής ακαθαρσιών. Όταν η μεταλλουργική ξύστρα που κινείται επάνω, οι υπόλοιπες ακαθαρσίες ωθείται στην κορυφή του στοιχείου φίλτρων και ξεπλένεται έπειτα μακριά από το υγρό. Οι ακαθαρσίες περνούν τη μεταλλουργική ξύστρα, ανακτούν την εσωτερική επιφάνεια στοιχείων φίλτρων και έπειτα ξυμένος μακριά όταν η μεταλλουργική ξύστρα που κινείται κάτω. Κάθε καθαρίζοντας κύκλος αποτελείται από διάφορα κτυπήματα. Μετά από να καθαρίσει, το στοιχείο φίλτρων αναπαράγεται. Κατά καθαρισμό, την αυτό φίλτρα κανονικά και ο ρυθμός ροής δεν διακόπτονται.
 
[Θέση εξαγνισμού]
Μετά από διάφορους καθαρίζοντας κύκλους, οι ακαθαρσίες συσσωρεύουν όλο και περισσότερους. Ανοίξτε τη βαλβίδα περιοδικά και εξαγνίστε το υγρό αποβλήτων της υψηλής συγκέντρωσης ακαθαρσιών, η οποία μπορεί να ανακτηθεί εάν είναι απαραίτητο.

 

Πετροχημική αυτοκαθαριζόμενη τυποποιημένη DFA φίλτρων υψηλή σειρά αξιοπιστίας 0

 

Προδιαγραφές:

 

Κύριος τύπος φίλτρων DFA7 DFA22 DFA41 DFA71 DFA213 DFA284
Περιοχή φίλτρων (㎡) 0,07 0,22 0,41 0,71 2.13 2.84
Στοιχείο φίλτρων Qty. 1 3 4
Όγκος (Λ) ~4 ~24 ~42 ~175 ~620 ~760
Μέγεθος Inlet&Outlet DN25-DN50 DN50-DN80 DN65-DN100 DN80-DN125 DN100-DN150 DN150-DN250
Μέγεθος εκκαθαρίσεων DN40
Εφαρμόσιμο υγρό νερό και ιξώδες υγρό (<800000cps>
Τυποποιημένη πίεση σχεδίου 1.0MPa, υψηλότερη πίεση σχεδίου διαθέσιμη
Θερμοκρασία σχεδίου 0-200℃ (που καθορίζονται από τα υλικά σφραγίδων)
Καθαρισμός D.P. 50-100KPa (διαφέρει από το υγρό ιξώδες)
D.P. Όργανο συσκευή αποστολής σημάτων πίεσης/διαφορική συσκευή αποστολής σημάτων πίεσης
Πρότυπα Inlet&Outlet HG20592-2009 βάλτε φλάντζα (πρότυπα, συμβατό σύστημα DIN), υγειονομική σύζευξη φλαντζών HG20615-2009 (συμβατό σύστημα Ansi B16.5) DIN11851, θηλυκό νήμα
Σειρά στοιχείων φίλτρων MS/NS/AS
Στεγάζοντας υγρό υλικό μερών
Υλικό εμβόλων 316L
Υλικό μεταλλουργικών ξυστρών PTFE
Υλικό σφραγίδων κατοικίας Τοποθετημένο σε κάψα NBR/EPDM/VITON/Silastic/FEP Silastic
Υλικό σφραγίδων στοιχείων Τοποθετημένο σε κάψα NBR/EPDM/VITON/Silastic/FEP Silastic
Υλικό σφραγίδων ράβδων εμβόλων NBR/PU/VITON
Εξαγνίζοντας βαλβίδα Πνευματική βαλβίδα σφαιρών πλήρης-λιμένων, ενιαία δράση ή διπλή δράση, υλικό 304/316
Απαίτηση ανεφοδιασμού δυνατότητας 220V το εναλλασσόμενο ρεύμα για το σύστημα ελέγχου, 0.4-0.6MPa καθαρίζει και ξεραίνει το συμπιεσμένο αέρα
Επί παραγγελία σχέδιο

το σχέδιο σακακιών για το θερμικό πετρέλαιο ή τον ατμό, κρατά τη θερμοκρασία και τη ρευστότητα
το σχέδιο πρώην-απόδειξης περιλαμβάνει

ing τα όργανα και το σύστημα ελέγχου, για τις εύφλεκτες και εκρηκτικές εφαρμογές
σχέδιο βαθμού τροφίμων, ασφάλεια και υγειονομικός, ευκολότερο να καθαρίσει

 

 

 

Στοιχείο φίλτρων

 

ΦΊΛΤΡΟ ELEMEN ΣΕΙΡΆΣ ΚΡΑΤΏΝ ΜΕΛΏΝ

Μακριά οθόνη αυλακώσεων. Πλάτος αυλακώσεων Interal που ορίζεται ως ο βαθμός διήθησης. Ευρύτερο εξωτερικό πλάτος αυλακώσεων. Η μορφή τμημάτων αυλακώσεων είναι ισοσκελές trapezoid. Σπάνια φραγμένος, σταθερός ρυθμός ροής. μεγάλου ανοίγματος ποσοστό, ομοιόμορφες αυλακώσεις, βαθμός 50~1500μm διήθησης. Η μεταλλουργική ξύστρα ξύνει κατά μήκος των αυλακώσεων. Για την κοινή διήθηση. Ομαλή και επίπεδη εσωτερική επιφάνεια. Καλή στρογγυλάδα για την ύπαρξη εύκολα ξυμένος καθαρός. Στερεός και ανθεκτικός. 316L υλική, άριστη χημική αντίσταση οθόνης. Αγαθό στο φιλτράρισμα των δύσκολων ακαθαρσιών όπως η λάσπη πετρελαίου, τα μαλακά μόρια, κ.λπ….

 

ΣΤΟΙΧΕΊΟ ΦΊΛΤΡΩΝ ΣΕΙΡΆΣ NS

Κατασκευασμένος από την προηγμένη τεχνολογία μικροϋπολογιστής-επεξεργασίας. Κοντή οθόνη αυλακώσεων. Εσωτερικό πλάτος αυλακώσεων που ορίζεται ως ο βαθμός διήθησης. Ευρύτερο εξωτερικό πλάτος αυλακώσεων. Η μορφή τμημάτων αυλακώσεων είναι ισοσκελές trapezoid. Σπάνια φραγμένος, βαθμός 125~500μm διήθησης. Για την ακριβή διήθηση, αφαιρέστε αποτελεσματικά τα μόρια μεγαλύτερα από το βαθμό διήθησης. Για τις υψηλές ποιοτικές εφαρμογές διήθησης. Ομαλή και επίπεδη εσωτερική επιφάνεια. Καλή στρογγυλάδα για την ύπαρξη εύκολα ξυμένος καθαρός. 316L υλική και άριστη χημική αντίσταση οθόνης. Ανθεκτικός σκληρύντε την εσωτερική επιφάνεια. Αγαθό στο φιλτράρισμα των δύσκολων ακαθαρσιών όπως η λάσπη πετρελαίου, τα μαλακά μόρια, οι ίνες, κ.λπ….

 

ΣΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΦΙΛΤΡΩΝ ΣΕΙΡΑΣ

Κατασκευασμένος από την προηγμένη τεχνολογία μικροϋπολογιστής-επεξεργασίας. Οθόνη πόρων. Εσωτερική διάμετρος πόρων που ορίζεται ως ο βαθμός διήθησης. Η εξωτερική διάμετρος πόρων είναι μεγαλύτερη. Το κανάλι πόρων είναι κέρατο-μορφή. Σπάνια φραγμένος, βαθμός 50~1000μm διήθησης. Ο στρογγυλός πόρος για την απόλυτη ακριβή διήθηση, 100% αφαιρεί τα μόρια μεγαλύτερα από το βαθμό διήθησης. Για τις εξαιρετικά υψηλές ποιοτικές εφαρμογές διήθησης. Ομαλή και επίπεδη εσωτερική επιφάνεια. Καλή στρογγυλάδα για την ύπαρξη εύκολα ξυμένος καθαρός. 316L υλική και άριστη χημική αντίσταση οθόνης. Ανθεκτικός σκληρύντε την εσωτερική επιφάνεια. Αγαθό στο φιλτράρισμα των δύσκολων ακαθαρσιών όπως η λάσπη πετρελαίου, τα μαλακά μόρια, οι ίνες, κ.λπ….

 

Εφαρμογές:

Εφαρμόσιμες βιομηχανίες: πετροχημικοί, λεπτοί χημική ουσία, πολτός και χαρτί, τρόφιμα και ποτό, κατεργασία ύδατος, κ.λπ.

■Εφαρμόσιμοι υγροί τύποι: το κερί, πετρέλαιο άνθρακα, μονομερές, πολυμερές σώμα, κιτρικό οξύ, εζυμώνομσε το ζωμό, τα καλλυντικά, τη λύση πυριτίου, το σαπούνι, τη σορβιτόλη, τις steriodsugar, υγρές πρόσθετες ουσίες τελών, τις κόλλες, τα μελάνια, τα λαδώνοντας έλαια, τα επιστρώματα, τη ρητίνη, το λάστιχο, την αιθανόλη, το miscella, το λάδι, το χυμό, το diesel, κ.λπ.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΊΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 

Πάνω-κάτω την εναλλαγή του ξυσίματος, ξύστε τις ακαθαρσίες από άμεσα, ιδιαίτερα καλό στη διήθηση ιξώδους υγρού και την αφαίρεση των ιξωδών ακαθαρσιών αναστολής
■Η απλή δομή, εύκολη αποσύνθεση, τραβά το στοιχείο φίλτρων έξω εύκολα μετά από να αφαιρέσει τη μεταλλουργική ξύστρα, εύκολη για τον εσωτερικό καθαρισμό
■Η αυτόματη λειτουργία, συνεχώς σε απευθείας σύνδεση διήθηση, ολοκληρώνει τη σκληρή δουλειά της αντικατάστασης και του καθαρισμού στοιχείων φίλτρων
■Κανένα μίας χρήσης μέσο φίλτρων, εκτός από το κόστος της κατανάλωσης μέσων φίλτρων και της επεξεργασίας περιβάλλοντος
■Πολύ χαμηλή πτώση πίεσης διήθησης, ποσοστό σταθερής ροής, εκτός από την ενέργεια, καλή για την κράτηση της διαδικασίας συνεχούς και σταθερής
■Η κλειστή διήθηση, αποτρέπει τον κίνδυνο της υγρής διαρροής, καλό για την παραγωγή ασφάλειας και την υγεία του χειριστήΠετροχημική αυτοκαθαριζόμενη τυποποιημένη DFA φίλτρων υψηλή σειρά αξιοπιστίας 1

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα